Hinamatsuri

Ortalama bir yakuza olan Yoshifumi Nitta, garip bir kapsül ortaya çıkıp kafasına çarptığında hayatının sonsuza dek değişeceğinin farkında değildir. Meraklı olayın bir rüya olduğuna inansa da, ertesi sabah kapsülü hala orada bulur; içinden çocuk bir kız çıkar. Adının Hina olduğundan başka hiçbir şey hatırlamaz ve Nitta'yı kıyafet ve oyuncak almaya zorlamak için psikokinezi kullanır. Hina'dan kurtulamayan Nitta, isteksizce onun koruyucusu olur. Hina evin etrafında tembellik ederken, Nitta doğaüstü yeteneklerinin yardımıyla yakuza makamında hızla yükselir.

Hinamatsuri, Hina hem yeni arkadaşlarını hem de eski tanıdıklarını maskaralıklarına sürüklerken, Nitta, Hina'yla ilgilenmek, güçlerini gizlemek ve yakuza işlerini halletmek arasında gidip gelirken komedi ikilisini anlatıyor.

Bölüm 1 - Psikokinetik Kız Ortaya Çıkar! - Oku - İndir Bölüm 2 - Yetişkin Dünyası - Oku - İndir Bölüm 3 - Beklenmedik Okul Ziyareti - Oku - İndir Bölüm 4 - Cumartesi Gecesi Heyecanı - Oku - İndir Bölüm 4.5 - Sen Yemekten Ne Anlarsın? - Oku - İndir Bölüm 5 - Balık Tutmaya Gitmek İçin Gerçekten Kötü Bir Gün - Oku - İndir Bölüm 5.5 - Dadan Dan Dadan - Oku - İndir

-2. Cilt-
Bölüm 6 - Psikokinezililer Böyle Savaşır - Oku - İndir
Bölüm 7 - Aceminin Sokak Hayatı Rehberi - Oku - İndir
Bölüm 8 - Nitta'nın Başı Belada - Oku - İndir Bölüm 9 - Reddedilmiş Rock 'n Roll Ateşi - Oku - İndir



Yorumlar